Prijzen en bezorging van maatwerktaarten

Prijzen

Voor op maat gemaakte taarten zijn de kosten vanaf € 4,25 per stuk. De prijs kan hoger worden door specifieke decoratie of bijzondere smaken. Cupcakes zijn verkrijgbaar vanaf € 19,50 per 6 stuks en koekjes vanaf € 9,50 per 8 stuks. Als je een prijsindicatie wilt ontvangen kun je het beste even mailen of bellen: 0615056059.

Voor bruidstaarten zijn de kosten vanaf € 5,25 per stuk. Ook hiervoor geldt dat de prijs afhangt van de decoratie en smaken die je wilt. Ik verzorg proeverijen zodat je kunt kiezen uit de smaken en kennis kunt maken. De proeverij kan op een locatie naar jouw wens (bijvoorbeeld thuis of op werk). De kosten hiervan zijn € 25,00 en als je een bestelling plaatst dan krijg je dit aan korting op jouw bruidstaart.

Ook is het mogelijk om materialen te huren, zoals een standaard voor uw bruidstaart. De kosten zijn afhankelijk van je bestelling en het aantal dagen. Je kunt het beste hiervoor contact met mij opnemen.

Bezorging
In overleg is levering mogelijk. In Amsterdam zijn de bezorgingskosten € 12,50. Voor bruidstaarten in Amsterdam zijn de bezorgingskosten € 35,00. Buiten Amsterdam zijn de kosten op aanvraag. Ik kom de bestelling persoonlijk leveren voor de ‘ finishing touch’.

Kijk voor inspiratie in de foto’s. Of bestel direct je maatwerk taart!