Algemene voorwaarden

Bestelling plaatsen
Het is mogelijk om een bestelling in optie te plaatsen, je reserveert hiermee een plekje voor jouw bestelling. Uiterlijk 21 dagen voor de gereserveerde datum dient de (mogelijke) klant de bestelling te bevestigen, door middel van een schriftelijk akkoord. Binnen deze 21 dagen is het nog wel mogelijk om de bestelling te bespreken.
Boter, bloem en eieren stuurt u binnen 3 werkdagen na een bespreking over de bestelling, een offerte toe. De bestelling is definitief als Boter, bloem en eieren een schriftelijk akkoord heeft ontvangen op deze offerte inclusief algemene voorwaarden.

Betalingen en annuleren
De klant zorgt er voor dat uiterlijk 8 dagen voor de leverdatum het gehele aankoopbedrag (of een schriftelijk overeengekomen aanbetaling van minimaal 50%) op de rekening staat van Boter, bloem en eieren. Het annuleren van de bestelling is tot 14 dagen voor de leverdatum kosteloos. Tussen 14 en 8 dagen voor de leverdatum betaald de klant 50% van de overeengekomen prijs en vanaf 8 dagen is er geen restitutie mogelijk. Dit is vanwege gemaakte kosten en het afwijzen van andere bestellingen.
Boter, bloem en eieren doet altijd haar best om alle bestellingen te voldoen, maar behoudt het recht om in uitzonderlijke gevallen een bestelling te annuleren. In dit geval krijgt u het gehele aankoopbedrag terug.

Ophalen en bezorging
Als de klant kiest om de bestelling op te halen, dan is de klant zelf verantwoordelijk voor het vervoeren ervan. Bij bezorging zorg Boter, bloem en eieren voor de bestelling tot deze op de aangewezen plek staat.

Foto’s en teksten.
Alle foto’s en teksten vallen onder copyright en mogen niet zonder toestemming van Boter, bloem en eieren gebruikt worden.

Deze algemene voorwaarden zijn onder voorbehoud en kunnen alleen gewijzigd worden door Boter, bloem en eieren.