Over Iris

Boter, bloem en eieren is begonnen toen ik zo veel bakte dat ik het zelf niet meer op kon. Mijn vrienden en familie vonden dat helemaal niet erg en ik vond het leuk om hun blij te maken met mijn baksels. Uiteindelijk vroegen vrienden en familie mij om iets voor hun te maken. Dit vond ik zo leuk dat Boter, bloem en eieren is ontstaan.

Het leukst vind ik het om taarten te decoreren met botercreme of chocolade. Naast dat je hier hele mooie dingen mee kunt is het namelijk ook nog eens ontzettend lekker. Ik werk dus niet met marsepein of fondant.

Taart decoreren

Als het gaat om taarten is de stroopwafelcake erg favoriet en niet alleen bij mij. Het is mijn best verkochte smaak! Hij wordt vaak bestelt met karamelsaus of karamel botercreme en dat snap ik maar al te goed. Mijn favoriete koeken zijn de Chocolate Caramel cookies, deze zijn echt bedoelt om jezelf eens even lekker te verwennen! Maar voor een gewone werkdag vind ik de Banana Oat Cocos cookies super fijn, iets gezonds dat goed vult.

Toen ik begon met bakken kwam ik er achter dat het in mijn DNA zit. Het blijkt dat er in mijn familie veel bakkers zaten. Mijn opa heeft de banketbakkerij van zijn vader overgenomen en de broer van mijn opa heeft een patisserie gehad. Helaas heb ik mijn opa nooit gekend waardoor ik hier dus pas achter kwam toen mijn tante het me vertelde.

Volg mij vooral op facebook om up to date te blijven van acties en van wat ik allemaal gemaakt heb!

Mocht je graag iets willen dat niet direct te bestellen is, dan kun je mij altijd bellen of mailen. Ik vind het super leuk om nieuwe dingen te maken en denk graag met je mee over wat er mogelijk is.
Tot snel!